top of page
Search

Μικρόβια: Οι Αληθινοί Υποστηρικτές της Ζωής! (Μέρος Γ)

Κορωναϊός: ο αγγελιοφόρος του φωτός! -(ΜΕΡΟΣ Γ)
"Ζω σε ένα κομμάτι από χαρτί. Και θα πρέπει επιτέλους να ακούσεις τη φωνή μου! Είναι δυνατότερη του Μεσσία που περιμένεις να σε σώσει! Καταλαβαίνεις; Πρέπει να δεις την αλήθεια των πράξεων. Των δικών σου πράξεων εννοώ, γιατί δεν ξέρω πόσο χρόνο θα σου εξασφαλίσει ακόμα το όνειρο των «Λιγοστών».


Προέρχομαι από το Φως και είμαι ο Αγγελιοφόρος του! Τα «χρυσάφια» που σου φέρνω θα τα δεις μόνο αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Τώρα όμως θα πρέπει να με ακούσεις με προσοχή. Βλέπεις πονάω περισσότερο κι από εσένα τους θανάτους σου, κι ας μην το καταλαβαίνεις. Αλλά ήρθα εδώ για να κάνω τη δουλειά που ο Κύριός μας, μου ζήτησε. Και σε αντίθεση με εσένα, εγώ είμαι πιστός του δούλος!

Άκουσέ με λοιπόν.

Στα οικοσυστήματα υπάρχει ισορροπία. Με ακούς; Ι-σορ-ρο-πί-α. Την ισορροπία την υποστηρίζει η ζωή, με το αθάνατο και με το θνητό της μέρος. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβεις πως εσύ ανήκεις στο θνητό του οικοσυστήματος μέρος! Kαι πασχίζεις μέσα στην εγωπάθειά σου να ελέγξεις εμένα, εμένα τον αθάνατο! Γελάω μαζί σου άνθρωπε, γιατί τολμάς να τα βάλεις με το αιώνιο!


Μάθε λοιπόν πως η ζωή αποτελείται από οικοσύστηματα και τη διέπει ενότητα. Με ακούς; Ε-νό-τη-τα! Πως τα οικοσυστήματα αποτελούνται από αυτότροφους και ετερότροφους οργανισμούς. Οι αυτότροφοι είναι οι παραγωγοί της ενέργειας. Χρησιμοποιούν τον ήλιο (το Φως δηλαδή, του οποίου και δηλώνω πιστός υπηρέτης) για να μετατρέψουν τα ανόργανα στοιχεία της γης, με τη βοήθεια του νερού, σε οργανικά. Συνθέτουν το φως και παράγουν ενέργεια, το καύσιμο για την αληθινή ζωή. Καταλαβαίνεις μικρέ άνθρωπε; Τα φυτά και τα δέντρα σάς εξασφαλίζουν την ενέργεια όλου του οικοσυστήματος του πλανήτη. Το …νοιώθεις τουλάχιστον, μιας και δεν δείχνεις να είσαι σε θέση να το καταλάβεις;


Οι ετερότροφοι αποτελούνται από τους καταναλωτές και τους αποικοδομητές.

Στους καταναλωτές που χωρίζονται σε επιμέρους τάξεις, ανήκουν τα ζώα και ο άνθρωπος. Έχουμε καταναλωτές πρώτης τάξης που τρέφονται από παραγωγούς. Καταναλωτές δευτέρας τάξης που τρέφονται από καταναλωτές πρώτης τάξης, και καταναλωτές τρίτης τάξης, που τρέφονται από καταναλωτές δεύτερης.


Οι αποικοδομητές είναι μικρόβια, ιοί και βακτήρια, που τρέφονται από νεκρούς οργανισμούς και μετατρέπουν τα οργανικά στοιχεία εκ νέου σε ανόργανα. Είμαστε οι ανακυκλωτές δηλαδή, αυτοί που παρέχουν στους παραγωγούς την πρώτη ύλη κι επιτρέπουν στην ενέργεια την αθανασία και την αέναη ροή της μέσα στα οικοσυστήματα. Είμαστε οι απολύτως απαραίτητοι ισορροπιστές του βίου σας, κι εσείς μας λογίζετε για τους μεγαλύτερους εχθρούς της ζωής!


Άραγε, μετά από αυτό το σύντομο μάθημα της βιολογίας, να είσαι σε θέση να μου απαντήσεις σε μια μόλις ερώτηση που έχω για να σου κάνω; «Ποια μορφή ζωής από όλες, λες, να είναι η λιγότερο απαραίτητη για τη συνέχιση της ροής της ενέργειας στο οικοσύστημα»;

Ανόητε άνθρωπε! Τολμάς και τα βάζεις μαζί μου; Ακόμα δεν κατάλαβες; Δεν σε χρειάζεται η ζωή, άνθρωπε! Εσύ την χρειάζεσαι! Δεν χρειάζεται τους καταναλωτές η ζωή, πόσο μάλλον εκείνον τον εγωκεντρικό ανάμεσά τους, που νομίζει ότι μπορεί να τα βάλει με τον πιστότερο υπηρέτη του Φωτός! Τον Αγγελιοφόρο Του! Αυτόν που ήρθε για να θυσιαστεί για εσένα!


Φυσικά και θα βρεις το εμβόλιο! Φυσικά και θα με καταστρέψεις! Το γνωρίζω πριν το κάνεις, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ανόητε! Πρόσεχε μόνο, γιατί αν δεν λάβεις το μήνυμά μου σε περιμένει μια δυσκολότερη συνέχεια, τότε που οι «Λιγοστοί» και τα όνειρά τους δε θα φτάνουν για σένα. Πρόσεχε δηλαδή μην επιστρέψεις μετά από όσα σου επιφύλαξα σε μια κανονικότητα ίδια με την προηγούμενη που ζούσες! Γιατί τότε θα είσαι πραγματικά αδιόρθωτος, αξιοθρήνητος και καταδικασμένος!


Αγάπησε άνθρωπε.


Τον πλανήτη και ό,τι κατοικεί επάνω του. Φέρσου με σεβασμό σε ότι δανείστηκες από τα παιδιά σου, και όχι με μένος σε ό,τι κληρονόμησες από τους γονείς σου. Αγάπησε με λύσσα και ίσως σε λυπηθώ… Ψάξε τις λύσεις μέσα σου κι ίσως σε λυπηθώ. Δυνάμωσε το μέσα σου κι ίσως να σου υποκλιθώ. Εργάσου μυστικά κι αθόρυβα με την αλχημεία των αντισωμάτων στο εργαστήριο του κυττάρου σου! Εκεί που βρίσκεται η αθανασία και η αληθινή δύναμη.


Βλέπεις η σιωπή στους δρόμους της πόλης σου και η αργή ροή του χρόνου μέσα στο σπίτι σου, για να σου δώσει συνείδηση θα πρέπει να είναι επιλογή και όχι ανάγκη. Βλέπεις τα δελφίνια στα νερά της Βενετίας θα πρέπει να τα φέρεις εσύ και όχι εγώ.

Και πάνω από όλα, άνθρωπε, όταν όλα θα έχουν τελειώσει προσπάθησε να μην ξεχαστείς!


Ξεχνάς άνθρωπε, ξεχνάς εύκολα. Και κρύβεσαι από τον εαυτό σου, ευκολότερα.

Θυμήσου όμως. Τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει το τίποτα που γινόσουν!"
Comments


bottom of page