top of page
Search

Μαύρο Νερό – η Εξέλιξη στο Νερό!

Το Μαύρο Νερό είναι ένα νερό εμπλουτισμένο με απολύτως φυσικές διαδικασίες από την παναρχαία ιστορία της Γης: τα φουλβικά οξέα. Τα Φουλβικά οξέα από την άλλη είναι από τα πιο εκπληκτικά μόρια της φύσης, ίσως η δεύτερη ουσία σε σημαντικότητα για την ζωή στον πλανήτη μετά το DNA. Και το πλέον συναρπαστικό εν προκειμένω είναι ότι η «βιοδυναμική» των εν λόγω μορίων τα καθιστούν εξαιρετικώς ευεργετικά για το ανθρώπινο κύτταρο κι αντικείμενο ενδελεχούς πλέον μελέτης για τη σύγχρονη ιατρική.

Με απλά λόγια αυτό που θα μπορούσε να πει κανείς για τα φουλβικά οξέα, είναι ότι πρόκειται για βιοενεργές ενώσεις από οργανικό φυτικό υλικό, που με τη μορφή «εξιδρώματος» και «δακρύου» συμπιέστηκαν, συνήθως ανάμεσα στις σχισμές των βράχων, για εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια. Δημιουργούνται, έτσι, ως αποτέλεσμα της αποδόμησης της οργανικής ύλης, φυτικών κυρίως ουσιών, από τη δράση μικροοργανισμών. Πρόκειται δηλαδή για ουσίες που αποτελούν προϊόν χιλιετούς (!) τουλάχιστον φυσικής διαδικασίας!


Καθότι η υγεία είναι αποκλειστική υπόθεση του κυττάρου (και μόνο), και δεδομένης της εποχής που ζούμε στην οποία η καλή κατάσταση των κυττάρων μας είναι και το απόλυτο ζητούμενο για ένα δυνατό ανοσοποιητικό, ικανό να «αντιβιώσει» με φυσικό τρόπο οποιοδήποτε ξενιστή, ιό ή μικρόβιο, η αναζήτηση διαφορετικών και μεγαλύτερων συμμαχιών για το κύτταρο, θα αποτελούσε το εχέγγυο μιας καλής υγείας.

Σε αυτήν τη συμφωνία επάνω, το φουλβικό οξύ, δεδομένης της απίστευτης ευελιξίας του λόγω του μικρού μοριακού του βάρους, μπορεί εύκολα να διεισδύσει στις κυτταρικές μεμβράνες μεταφέροντας θρεπτικά συστατικά ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο κύτταρο, ακόμα και σε οξειδωμένους οργανισμούς! Λόγω της «προϊστορίας του» είναι φύση και θέση ικανό να ενισχύσει ταυτόχρονα και τη διαπερατότητα των τοιχωμάτων των κυττάρων, επιτρέποντας σε αυτά μεγαλύτερη απορροφησιμότητα. Το γεγονός αυτό βοηθά σε μεγάλο βαθμό την αφομοίωση των θρεπτικών ουσιών από τη μια, και από την άλλη, εξοπλίζει τα κύτταρα με όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν ΕΝΖΥΜΑ (που είναι απαραίτητα για την υγεία και την αναπαραγωγή των κυττάρων μας).


Μην ξεχνάμε ότι στο εργοστάσιο του κυττάρου γίνονται τέτοιες και τόσες διαδικασίες, που και η πιο συναρπαστική ανθρώπινη φαντασία θα αδυνατούσε ακόμα και να προσεγγίσει. Δισεκατομμύρια εξαιρετικά πολύπλοκες βιοχημικές αντιδράσεις λαμβάνουν χώρα κάθε στιγμή στον οργανισμό μας με εκπληκτική ακρίβεια σε μια διαδικασία που αντιλαμβανόμαστε ως ζωή. Αν το κύτταρο διαμέσου του ενζύμου δεν φρόντιζε τη βιοχημεία μας, θα είχαμε κυριολεκτικά ανατιναχτεί (!) την ώρα που απλά θα τρώγαμε ένα μήλο!


Τα ένζυμα είναι οι βιοχημικοί καταλύτες επιτρέπουν σε όλα αυτά τα δισεκατομμύρια των βιοχημικών αντιδράσεων να συμβαίνουν με το 1/10.000.000 εκατομμυριοστό της ενέργειας που θα απαιτούνταν χωρίς αυτά, κι αν αυτές οι αντιδράσεις λάμβαναν χώρα σε κάποιο εργαστήριο! Το πώς δηλαδή συμπεριφέρεται η τροφή και οι χημικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει έξω από το σώμα!

Υποστηρίζοντας τη βιομηχανία του κυττάρου με κατάλληλες πρώτες ύλες, κι εμπιστευόμενοι τη σοφία του που είναι κατά πολύ περισσότερη της δικιάς μας, θα βρισκόμασταν μπροστά σε πολύ ευχάριστες εκπλήξεις!


Το Φουλβικό Νερό αποτελεί μια τέτοια πρώτη ύλη, όντας η εξέλιξη του νερού σε κοσμικό επίπεδο. Ενισχύει την υγεία του κυττάρου προσφέροντας ενέργεια και η αντοχή, ενισχύει την πνευματική και νοητική δύναμη, είναι ισχυρότατο αντιφλεγμονώδες – αντιοξειδωτικό - αποτοξινωτικό, υποστηρίζει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος και του προστάτη, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, υποστηρίζει τον ρυθμό του μεταβολισμού του λίπους, προστατεύει την αναπνοή, βελτιώνει την λειτουργία των πνευμόνων, προστατεύει οστά και αρθρώσεις ενώ βελτιώνει κατά πολύ και την υγεία του δέρματος.


Κι έχοντας στο πλάι του αντιοξειδωτικούς γίγαντες όπως η Αλόη Φέροξ και το Νόνι, έχοντας το Αγριέλαιο, το Μούμιο, και τη Βιταμίνη C, έχοντας φυσικά αντιβιοτικά (Citrubiomax – Κολλοειδή Άργυρο), σπόρους και έλαια, έχοντας ωμοφαγίες φρούτων και λαχανικών, έχοντας ένα καλό ύπνο και μια προγραμματισμένη άσκηση κι απέχοντας από οθόνες και υπολογιστές, ίσως εν τέλει η ευκαιρία της ζωής να γίνονταν μεγαλύτερη και η θέαση του ωραίου, επιτέλους ευρύτερη και... όσο της άξιζε μαγική!


Comments


bottom of page