top of page
Search

Μία αρχαία συνταγή φυσικής αντιβίωσης


Θα μπορούσε ο άνθρωπος να επιλέξει έναν περισσότερο φυσικό τρόπο για να θωρακίσει το σώμα του ενάντια των ιώσεων. Έναν τρόπο πέραν των εμβολίων, των αντιικών και των αντιβιώσεων. Μα θα πρέπει να το κάνει με θρησκευτική ευλάβεια καθημερινά, όλους σχεδόν τους χειμερινούς μήνες.


Κάθε πρωί λοιπόν με άδειο στομάχι, θα πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο του "ορθού μορίου" μέσα στο σώμα μας με μια κουταλιά αγριέλαιο, το οποίο θα πρέπει, όπως και τα υπόλοιπα, να "μασηθεί" καλά μέσα στο στόμα πριν την κατάποσή του. Κατόπιν μπορούμε να σωπάσουμε για λίγα λεπτά, να διαλογιστούμε ή να προσευχηθούμε για την ημέρα που έρχεται. Να χαμογελάσουμε στο εσωτερικό μας υπό την αντίληψη του θείου δώρου της ζωής.


Στη συνέχεια, και πριν πλυθούμε, θα ταϊσουμε το σώμα μας με 2-3 δαχτυλοχούφτες βιολογικού κουκουναρόσπορου, πλούσιου σε ω3 λιπαρά, φολικό οξύ, σίδηρο και ψευδάργυρο. Έπειτα με 3-4 καρύδια που θα ανακοινώσουν στο σώμα εγκεφαλική ευζωία και θα απομακρύνουν τις ασθένειες της καρδιάς. Και τέλος θα κλείσουμε με μια δαχτυλοχούφτα σταφίδες, ικανές να απομακρύνουν αναιμίες, οστεοπενίες, αλλά και να βελτιώσουν την κινητικότητα των εντέρων μας.


Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτές οι τρεις τροφές συνεργατικά, θα οπλίσουν το ανοσοποιητικό μας με τέτοιο τρόπο, που οιαδήποτε ίωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περισσότερο σύμμαχος παρά εχθρός για την υγεία των σωμάτων μας. Σημαντικό είναι να μασούνται καλά οι καρποί και να ανακατεύονται με σάλιο πριν την κατάποση.


Το μενού μπορεί να συνοδευτεί με ορθομοριακή βιταμίνη C 1000mg και να επαναληφθεί έως και 3 φορές ημερισίως. Και σε αντίθεση με όσα εικάζει κανείς, να αποτελέσει και ένα αρωγό στην προσπάθεια απώλειας βάρους.

Ακολουθήστε μας:

  • Facebook
  • Instagram

© 2023 by Ygeiognosia  |  Health food store

+30 213014 4422

•  Τηλεφωνικές Παραγγελίες:

•  Δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας:

Ομήρου 14, Νέα Σμύρνη, 17121 Αθήνα

•  Home Delivery για τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των 20€ 

    (Νέα Σμύρνη, Νέος Κόσμος, Καλλιθέα, Άγιος Ιωάννης, Δάφνη, Παλαιό Φάληρο)

bottom of page